Uncategorized

Budinca de struguri

1.Spala si curata boabele de struguri, pune boabele intr-o cratita pe foc mic si zdrobeste-le cât poti de bine.

2.Lasa la fiert 5 minute, dupa care strecoară sucul printr-o sita. Separat, amestecă intr-o craticioara zaharul cu faina. Toarna treptat sucul de struguri având grija sa nu se formeze cocoloase.

Tarta cremoasa cu struguri

3.Pune pe foc mic pâna ce budinca incepe sa capete o consistenta cremoasa. Trebuie sa amesteci tot timpul ca nu cumva sa se arda. Dupa 15-20 de minute sucul de struguri se transforma intr-o crema nu foarte groasa care se va intari dupa ce va sta la frigider.

4.Toarna budinca in forme si după ce s-a racorit las-o la frigider până a doua zi. O servesti rece, pudrata cu scortisoara.

Gem de struguri

Poza principala

27.1.jpg

1 l suc de struguri (poti obtine 1 litru de suc din aproximativ 1.500 g struguri albi sau negri)

4 linguri rase cu faina

4 linguri cu zahar (daca strugurii sunt foarte dulci poti sa reduci cantitatea de zahar)

scortisoara

Un desert cu budinca simplu dar rafinat care se poate prepara fie din struguri rosii, fie din struguri albi.
Numar de portii
4
Facebook Comments


samira.stefan

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE