Retete de vara: Budinca de vara

1. Pentru sos, topește untul și adauga faina. Amesteca repede ca sa nu ramâna cocoloașe.

2. Stinge treptat cu lapte cald și amesteca. Ia de pe foc și adauga sare, piper și un vârf de nucșoara.

3. Adauga smântâna și mai lasa sa dea într-un clocot. Calește ceapa și pune-o pe fundul unui vas, așaza deasupra legumele în straturi, alternând cu sos alb.

4. Condimenteaza cu sare, piper și oregano între straturi. Da la cuptorul încins pentru jumatate de ora, iar dupa ce legumele s-au înmuiat, scoate tava cu budinca  și presara cașcavalul ras. Da budinca cu legume la cuptor 20-30 de minute.

 Tort de vara

Budincă de broccoli

Poza principala

budinca_mica.jpg

2 cepe

2 dovlecei

2 ardei grasi galbeni

5 rosii

200 g cascaval

oregano

ulei

sare

piper

 

pentru sos:

100 ml lapte

50 ml smantana pentru gatit

1 lingura faina

1 lingura unt

nucsoara

sare

piper

 

Felii de cartofi cu frittata de branza

Daca-ți dorești o reteta de vara, ușoara, budinca cu legume este o alegere perfecta.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE