Budincă vanilată

1.Pune orezul la fiert în apa cât sa-l acopere. Când s-a umflat, cam dupa zece minute, toarna laptele și lasa sa fiarba pâna ce este absorbit complet. 

2.Oprește focul și, dupa ce s-a racit, încorporeaza ouale batute spuma cu un praf de sare, stafidele, zaharul și zaharul vanilat. 

3.Aromatizeaza cu putina coaja rasa de lamâie și scortișoara. Cu aceasta compozitie, umple formele unse cu unt și tapetate cu pesmet. 

4.Lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 25-30 de minute.

 

Budinca de ciocolata

Poza principala

fotolia_19924915_subscription_xl_mica.jpg

200 g orez

500 ml lapte

100 g stafide

200 g zahar

4 pliculețe cu zahar vanilat

8 oua

scortisoara

lamâie

sare

 

Crema de banane

Un desert delicios și fin, pe gustul celor mari si mici.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE