Uncategorized

Burger de avocado

1. Pune carnea tocata, ceapa si oregano intr-un castron, asezonati si amesteca. Imparte amestecul in 4, formand 4 chiftele mai mari. Acopera si da la frigider pentru 30 de minute.

2. Amesteca rosiile, avocado, ceapa si chilli. Toarna sucul de lamaie si asezoneaza cu sare si piper. Toarna iaurtul si amesteca usor pana se omogenizeaza ingredientele.

3. Prajeste bugerii (pe gratar ar fi cel mai indicat) pentru 3-5 minute pe fiecare parte, in functie de cum iti place carnea (in sange sau bine facuta).

4. Pune burgerii pe chifle, apoi pune amestecul de avocado pe deasupra. Se serveste cu salata si maioneza.

Poza principala

1.jpg

2 rosii, fara seminte si feliate subtire
1 avocado, taiat cubulete
1 chilli rosu, fara seminte si tocat
4 linguri de suc de lamaie
sare si piper dupa gust
3 linguri de iaurt simplu
4 chifle
salata verde
maioneza
Pentru burgeri:
450 g carne tocata de vita
1/2 ceapa, taiata fin
1 lingura oregano proaspat, taiat
sare si piper negru proaspat macinat

Nu uita sa lasi burgerii sa se raceasca inainte sa pui amestecul. Acest lucru va preveni topirea prea rapida.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE