Burger vegetetal cu quinoa

  1. Combinați quinoa cu apa și puneți vasul pe foc pentru a ajunge în punctul de fierbere.
  2. Când începe să clocotească lăsați focul la mic și acoperiți cu un capac.
  3. Lăsați să fiarbă epntru 15 minute, îndepărtați vasul de pe sursa de căldură și lăsați-l acoperit pentru încă 10 minute.
  4. Preîncălziți cuptorul la 220 de grade.
  5. Tapetați cu hârtie de copt o tavă de cuptor și ungeți cu ulei.
  6. Încălziți uleiul într-o tigaie și gătiți ceapa pentru 5 minute, până când se înmoaie.
  7. Adăugați ciupercile tocate, usturoiul, maghiranul și oregano.
  8. Gătiți pentru încă 5-8 minute apoi lăsați compoziția să se răcorească.
  9. Bateți oul într-un bol, încorporați quinoa, amestecul de ciuperci, brânza rasă, nucile pecan, ovăzul fiert și sosul de soia. 
  10. Amestecați pentru a combina toate ingredientele. 
  11. Formați chiftele, aplatizați-le pentru a obține forma unui burger și coaceți în cuptor pentru 30 de minute.
  12. Serviți cu legumele preferate și chifle. 

  Credit Foto: Fotolia/ Brent Hofacker 

Poza principala

quinoa_burger.jpg

  • 230 ml apă
  • 90 g quinoa
  • 1 lingură ulei canola
  • 150 g ceapă tăiată cuburi
  • 220 g ciuperci 
  • 1 linguriță usturoi tocat
  • 3/4 linguriță maghiran 
  • 1/4 linguriță oregano
  • 1 ou
  • 60 g cașcaval
  • 60 g nuci pecan, prăjite și tocate mărunt
  • 35 g fulgi ovăz
  • 1 lingură sos soia
  • 8 chifle mici
Un burger sanatos pentru vegetarieni, cu quinoa.
Numar de portii
8
Facebook Comments


Daniela2015

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE