Burgeri cu brânză nobilă

1. Pune carnea tocată într-un vas, adaugă sare şi piper, apoi amestecă bine. Formează mingiuţe de 2,5 -3 cm, aplatizează-le ușor şi tăvălește-le prin susan.

2. Dă brânza pe răzătoare. Adaugă untul topit şi amestecă. Pune compoziţia pe o folie de aluminiu, rulează şi dă la rece.

3. Încinge un strop de ulei într-o tigaie şi aşează burgerii. Ţine 5 minute pe fiecare parte, până capătă o culoare rumenă. Când sunt gata, pune peste bugeri câte o felie din amestecul de unt şi decorează cu ierburi. Poftă bună!

Ştiai? Brânza cu mucegai este un aliment foarte versatil: ea poate fi folosită atât în prepararea mâncărurilor sărate, cât şi ca „garnitură“ în prezentarea unor deserturi.

 

Credit foto: Photoland/Profimedia 

 

Focaccia cu branza

Poza principala

hamburgeri_mici.jpg

600 g carne tocată

80 g brânză cu mucegai

150 g unt

2 linguri cu seminţe de susan

ierburi pentru decor

sare

piper

ulei

 

Salata de cuscus cu rosii coapte si branza de capra

 

Un preparat aparent sofisticat, dar extrem de uşor de pregătit.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE