Burgeri de strut cu chutney de rosii

1. Combina carnea tocata cu pesmetul, oul, oregano, chimionul, cuisoarele, scortisoara si sarea.

2. Imparte amestecul in patru bucati cu mainile tapetate cu faina.

3. Pune-l la frigider timp de 20 de minute, dupa care prajeste burgerii in ulei de masline, timp de 2-3 minute pe fiecare parte.

4. Pune burgerii pe chifle, cu chutney de rosii deasupra, dar si frunze de nasturel, castravete, avocado si ceapa.

Poza principala

h_01062826.jpg

500g de carne tocata de strut

O jumatate de cana de pesmet

Un ou

Doua linguri de apa

Doua lingurite de oregano uscat

O lingurita de chimion

O lingurita de cuisoare

O jumatate de lingurita de scortisoara

Doua lingurite de sare de mare

Faina pentru tapetare

Ulei de masline pentru prajire

Pentru servire:

Chutney de rosii

Felii de paine alba cu crusta

Frunze de nasturel

Castraveti taiati in felii subtiri

Avocado taiat

Ceapa

Iata un pranz pe care il poti pregati pentru pauza de la birou, dar si pentru prietenii veniti in vizita.
Numar de portii
4
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE