Uncategorized

Burgeri din miel

1. Amestecati toate ingredientele intr-un bol, fara carne, sare si ulei.

2. Adaugati carnea, amestecati cu mana si impartiti amestecul in 8 portii.

3. Formati 8 bile din carnea de miel, apoi presati-le cu mana pentru a obtine 8 burgeri. Lasati-i deoparte timp de 30 de minute.

4. Incalziti tigaia. Ungeti usor burgerii cu ulei si asezonati cu sare.

5. Puneti burgerii in tigaia incinsa si prajiti-i cate de 3 minute pe fiecare parte.

6. Lasati-i cateva minute apoi serviti cu salata, sos chilli si paine.

Poza principala

rexfeatures_458943fmica.jpg

1 salota, curatata si taiata
1 catel de usturoi, mare, curatat si taiat
2.5 cm radacina de ghimbir, rasa 
3 linguri coriandru prospat, taiat 
coriandru macinat si pudra chilli
3 prafuri de chimion macinat 
3 prafuri de cardamom macinat 
500g carne miel, tocata
sare si piper negru proaspat macinat
putin ulei de masline pentru prajire
Pentru servire:
salata, paine taraneasca si sos dulce chilli

O gustare buna si pentru zilele de dupa Paste, din carnea ramasa de la felul principal.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE