Buşeuri cu dulceaţă

1. Frământă 400 g făină cu gălbenușurile, romul, smântâna, sare și două ceșcuţe cu apă minerală. Amestecă margarina cu restul de făină și sucul de lămâie.

2. Întinde aluatul și unge-l cu amestecul de margarină. Împăturește și lasă la rece o oră.

3. Întinde apoi o foaie mai groasă și, cu ajutorul unei forme, taie cercuri.

4. Așază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Unge-le cu ou bătut și coace-le la cuptor cam 30 de minute.

5. Taie bușeurile pe jumătate și pune între ele un strat generos de gem și frișcă.

 

Bușeuri cu frișcă și căpșuni

Poza principala

02a10hfj_mica.jpg

gem de capşuni

300 g frişcă

1 ou

 

pentru aluat:

280 g margarină

475 g făină

2 linguri cu smântână

2 galbenusuri

apă minerală

1 lingură cu rom

1 lămâie

sare

 

Prajituri cu gem de capsune

Buseurile cu dulceata sunt un desert delicios si simplu de preparat!
Numar de portii
4
Calorii
315
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE