Buşeuri cu frişcă şi căpşuni

1. Într-un castron, bate spumă 5 albușuri cu un praf de sare. Adaugă treptat zahărul și zahărul vanilat.

2. Adaugă cele 6 gălbenușuri frecate cu esenţă de vanilie și uleiul, treptat. Presară făina amestecând de jos în sus.

3. Toarnă compoziţia astfel obţinută într-o tavă unsă cu ulei și tapetată cu făină.

4. Acoperă totul cu albușul rămas și bătut și el spumă. Presară deasupra lingura cu zahăr și coace la cuptor, 35-40 de minute.

5. După ce s-a răcit, cu ajutorul unui pahar taie mici bușeuri. Pune pe fiecare bușeu frișcă și câte o căpșună spălată bine.

 

Tort de ciocolată și căpșuni

Poza principala

buseuri_mici.jpg

6 ouă

6 linguri cu ulei

1 cană cu făină

1 cană cu zahăr

căpşuni

1 pahar cu frişcă

2 pliculețe cu zahăr vanilat

esenţă de vanilie

1 lingură cu sare

 

Tartă festivă

 

 

Ce spui de o porție generoasă de prăjituri de casă cu frișcă și căpșuni? Un desert pufos și gustos.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE