Uncategorized

Butoiase de dovlecel (1 an)

Spala bine dovlecelul, sterge-l cu un servet si taie-l in felii cat mai subtiri. Unge cu ulei de masline un gratar de teflon si rumeneste putin feliile de dovlecel.

Separat, trece branza de vaci printr-o sita deasa. Incorporeaza apoi iaurtul, iar daca prichindelul nu este prea mofturos, adauga un catel de usturoi zdrobit bine.

Unge fiecare felie de dovlecel cu pasta de branza si ruleaza usor. Prinde cu scobitoare sau leaga cu un fir de ceapa verde. Lasa la rece cateva minute.

Revista Mamica de Azi

Poza principala

butoiase_de_dovlecel_mica.jpg

1 dovlecel
200 g branza de vaci
1 lingura cu iaurt sau smantana
1 catel de usturoi
1 lingurita cu ulei de masline

De cele mai multe ori, suntem tentate sa indepartam coaja legumelor. In coaja dovlecelului, se gaseste mare parte din vitamina B3 si provitamina A.
Numar de portii
2
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE