Uncategorized

Buturugi cu piure de avocado

1.Se incinge untul si se rumeneste bucata de muschi, legata in prealabil cu o ata alimentara, ca sa-si pastreze forma.
 
2.Se sareaza, se pipereaza si se stinge cu coniacul (de buna calitate). Se tine pana se patrunde carnea.
 
3.Pentru sos, se infierbanta untul si faina, apoi se stinge cu smantana si putina apa, daca sosul este prea gros. Se adauga visinele si un praf de sare si se lasa sa dea in cateva clocote.
 
4.Pentru piure, se curata de coaja si samburi fructele de avocado si se paseaza cu furculita ca pentru piure. Se adauga spanacul oparit, scurs si tocat, ceapa maruntita, suc de limeta si smantana.
 
5.Se servesc felii de muschi cu sos de coniac (strecurat), stropite cu sos de visine si piure de avocado, garnisit cu frunze proaspete de busuioc.

Poza principala

buturugi_cu_piure_de_avocado_mica.jpg

    1 kg muşchi de vită
    100 g unt
    100 ml coniac
    sare
    piper
Pentru Sos
    500 g vişine
    100 g smântână
    50 g făină
    50 g unt
Pentru Piure
    2 avocado
    100 g spanac
    50 g smântână
    lime
    cepe

Avocado este cunoscut si sub numele de unt vegetal.
Numar de portii
4
Facebook Comments


iulian.cazacu

Comentariu

Click aici pentru a comenta

  • Buna seara! As dori sa fac aceasta reteta insa din pacate nu se ofera prea multe detalii pentru prepararea ei. M-ar interesa : cum se face acel sos de coniac cu care se stropeste carnea?
    Se specifica in reteta ca se stropeste carnea cu sosul de coniac strecurat insa nicaieri nu se specifica si prepararea lui.

    Astept raspuns si sper sa il si primesc. Multumesc!

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE