Uncategorized

Caise în aluat

1. Freacă gălbenușurile cu zahărul până obții o cremă fină. Separat, bate albușurile spumă.

2. Adaugă brânza și vanilia în cremă, amestecă apoi încorporează făina cernută împreună cu praful de copt.

3. La final, adaugă spuma de albușuri și un praf de sare. Pune în compoziția obținută jumătățile de caise.

4. Unge cu ulei sau unt topit o tigaie nonaderentă și ia cu lingura din compoziție (caisa si aluat). Coace pe ambele părți.

5. Pudrează-le cu zahăr și servește-le călduțe.

 

Banane in pijamale

Poza principala

caise_mici.jpg

7-8 caise

500 g brânză ricotta (de vaci)

4 ouă

3 linguri cu zahăr

50 g făină

½ linguriță cu praf de copt

esență de vanilie

sare

ulei/unt topit

 

Pain Perdu cu fructe de padure aromate

Răsfăț culinar pentru micul-dejun.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE