Uncategorized

Calamari crocanti

1. Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Pune painea pe o tava de copt si coace-o pana devine maronie si uscata, aproximativ 20 de minute. Faramiteaz-o.

2. Combina oregano si faina. Ruleaza calamarii prin amestec, apoi prin ouale batute si prin painea faramitata. 

3. Incalzeste uleiul foarte tare si prajeste calamarii pana devin crocanti, aproximativ 5 minute. Asezoneaza cu sare si piper. Serveste cu salata si felii de lamaie.

Poza principala

h_01335299mica.jpg

6 felii de paine alba
10g de oregano tocat 
140g de faina alba
600g de calamari, curatati
3 oua, batute usor
ulei de floarea soarelui
sare si piper
frunze de salata la alegere
2 lamai, feliate

Cine spune ca mancarea sanatoasa nu are gust? Iata o gustare perfecta pentru pranz.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE