Caltabosi cu ficat

Toaca bine carnea. Fierbe bine ficatul, inima si limba. Ficatul da-l pe razatoarea mare, inima si limba taie-le marunt.

Toaca marunt ceapa si caleste-o in grasimea incinsa, apoi amestec-o cu restul carnurilor, drege de sare si condimente. Adauga zeama.

Umple matele cu acest amestec si pune la fiert caltabosii cu foile de dafin, piperul boabe si o felie de lamaie 30-40 de minute. Inteapa matul, sa nu pocneasca.

Lebar

Drob de porc

Revista BUCATARIA DE AZI

Poza principala

caltabos_cu_ficat400.jpg

1 kg carne (amestec vita-porc)
1,5 kg ficat de porc, inima de porc, limba de porc
3 cepe
100 g unt sau untura
2 foi de dafin
5 boabe de piper
mate groase de porc
sare

Daca ti-e pofta de putin traditional, iata o reteta delicioasa de caltabosi.
Numar de portii
8
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE