Cannelloni cu brânză și legume

1.Sotează în jumătate din cantitatea de unt mixul de legume (morcovi, dovlecei, vânătă, ardei gras) și usturoiul feliat.

2.Încinge restul de unt într-o tigaie și călește ceapa tocată mărunt. Adaugă smântâna și vinul și lasă să dea câteva clocote.

3.Pune într-un castron legumele solate, ricotta sau crema de crema de brânză, busuioc după gust, sare și piper, jumătate din cantitatea de parmezan. Umple apoi cannelloni cu acest amestec.

4.Așază cannelloni într-o tavă cu pereți mai înalți, pune deasupra sparanghelul tăiat potrivit opărit pentru un minut,  toarnă deasupra sosul de smântână, presară parmezanul rămas și dă la cuptor pentru jumătate de oră.

credit foto: © S.E. shooting – Fotolia.com

 

Budincă de paste

Poza principala

canneloni_cu_legume_fotolia_28620574_subscription_xxl.jpg_c_s.e._shooting_-_fotolia.com_mica.jpg

12 tuburi de cannelloni

400 g mix de legume

2-3 fire de ceapă verde

1-2 fire de sparanghel

300 g ricotta sau cremă de brânză

300 g smântână

100 g parmezan

100 g unt

100 ml vin alb

1 cățel de usturoi

busuioc

sare

piper

 

Paste gratinate

Rafinate și gustoase, cannelloni cu brânză și legume sunt un adevărat răsfăț culinar.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE