Cannelloni cu ricotta și spanac

1.Spală spanacul și opărește-l în apă cu un praf de sare. 

2.Separat, călește ceapa împreună cu usturoiul zdrobit. La final, adaugă spanacul scurs bine. După ce s-a răcorit încorporează brânza ricotta și potrivește gustul de sare și piper.

3.Între timp, topește untul. Adaugă făina, după care toarnă laptele rece. Amestecă și lasă să fiarbă 10 minute. Lasă să se răcească. Adaugă gălbenușurile și un praf de sare și nucșoară.

4.Opărește pastele în apă cu sare, clătește-le cu apă, după care umple-le cu amestecul de brânză și ricotta. 

5.Așază-le într-o formă termorezistentă unsă cu unt. Printre ele toarnă sosul bechamel. Presară deasupra parmeazn ras. Lasă aceste cannelloni cu ricotta si spanac la cuptor, la foc moderat, 30 de minute.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Cannelloni cu vinete si branza

Poza principala

lasagna_mica.jpg

300 g cannelloni 

50 g parmezan ras

50 g unt

 

Pentru umplutură:

400 g spanac

250 g ricotta 

1 ceapă 

4 căței de usturoi 

ulei de măsline 

sare 

piper 

 

Pentru sos bechamel:

50 g unt 

40 g făină 

500 ml lapte 

2 gălbenușuri 

nucșoară 

sare 

 

Colţunași cu spanac

Uimește-ți prietenele cu un preparat simplu, dar apetisant de cannelloni cu ricotta si spanac!
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE