Cannelloni cu vinete si branza

1. Preincalziti cuptorul la 200 de grade. Incalziti uleiul intr-o tigaie si rumeniti ceapa pentru cateva minute. Adaugati usturoiul si vanata si caliti pentru 5 minute, apoi puneti rosiile, condimentele si zaharul. Fierbeti pentur 5 minute sau pana cand vanata se inmoaie.

2. Puneti cu lingura din umplutura cu vanata in fiecare cannelloni, apoi puneti-le intr-un vas termorezistent. Daca va ramane din umplutura, puneti-o peste cannelloni.

3. Turnati sosul de branza pe deasupra, presarati mozzarella rasa si aranjati frunzele de busuioc pe deasupra. Coaceti pentru 30 de minute la cuptor sau pana cand cannelloni sunt moi.

Poza principala

rexfeatures_1292710h_mica.jpg

1 lingura ulei de masline
1 ceapa, curatata si tocata
1 catel de usturoi, curatat si zdrobit
1 vanata, decojita si taiata
400 g rosii decojite si taiate
sare si piper negru proaspat macinat
un praf de zahar
12 cannelloni
500 g sos de branza
125 mozzarella, rasa
8 frunze de busuioc

Foarte usor si rapid de facut, iar despre gust nici nu mai vorbim – delicios.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE