Caprioara cu rosti de pastarnac

1. Preincalziti cuptorul la 200 de grade.

2. Pentru rosti: Puneti cartoful si pastarnacul ras intr-un bol si asezonati. Adaugati albusul si amestecati bine. Impartiti amestecul in 4 gramajoare si asezati-le intr-o tava.

3. Dati la cuptor pentru 45-55 de minute sau pana cand rosti sunt moi si rumene.

4. Pentru caprioara: Ungeti o tigaie cu ulei apoi incingeti-o bine la foc mare. Taiati carnea de caprioara asa incat sa obtineti 4 bucati egale, apoi asezonati-o. Prajiti carnea cate 2 minute pe fiecare parte, pana se rumeneste. Reduceti temperatura si adaugati vinul rosu, cubul concentrat, jeleul de coacaze si 150 ml de apa. Fierbeti pentru 10 minute la foc mic.

5. Asezati rosti pe un platou si puneti cate o bucata de carne e caprioara pe fiecare. Turnati sosul ramas in tigaie intr-o sosiera. Decorati cu fire de rozmarin.

Poza principala

rexfeatures_1120212c_mica.jpg

Pentru rosti:
3 cartofi, curatati si rasi
3 radacini de pastarnac, curatat si ras
sare si piper negru proaspat macinat
1 albus de ou
Pentru caprioara:
ulei
250 g friptura de caprioara
2 linguri vin rosu
4 linguri jeleu de coacaze
1/2 cub concentrat de legume
4 fire de rozmarin

Carnea de vanat este o delicatesa redusa in grasimi si plina de proteine.
Numar de portii
2
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE