Capsune marinate cu bezea

1. Pune vinul cu otetul si cu zaharul la fiert pana obtii un sirop gros. Taie capsunele, pune-le in sirop cat acesta este inca fierbinte si imparte amestecul in patru pahare.

2. Dupa ce s-a mai racit compozitia, bate frisca usor si pune-o peste capsune. Deasupra pune bezelele si presara alunele pisate.

Poza principala

h_00789712mica.jpg

1kg de capsune
200ml de vin rosu
50ml de otet
100g zahar
100g frisca
12 bezele mici
50g alune pisate

O incantare pentru ochi, un deliciu pentru papilele gustative. Nu te mai saturi!
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Comentarii

Click aici pentru a comenta

  • Am incercat reteta si a iesit foarte, foarte buna…
    Cred ca ar mai trebui precizat ca, capsunile trebuie adaugate in sos cat acesta e inca fierbinte, pentru ca acestea se inmoaie. Eu le-am adaugat cand sosul era destul de rece si nu mi-a placut asa de mult…dar a fost mai sanatos (mai multa vitamina C….:P )…:P
  • Ne bucuram ca ti-a placut, Ioana. Am folosit sfatul tau si am inclus precizarea in reteta:) Suntem mereu aici pentru tine si pentru toti ceilalti care gatesc din placere:)

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE