Uncategorized

Caravana BookLand – destinatia Plaza Romania!

Daca exista turism cultural, balneoclimateric sau stiintific de ce nu ar exista si turism literar? Harta targului de carte BookLand bifeaza Plaza Romania.
banner_bookland_-_300x250px-1.jpg

Timp de 6 zile, de marti pana duminica toate cartile, filmele, CD-urile cu muzica si jocurile a peste 60 expozanti vor fi prezente in mall-ul din Drumul Taberei. De la intrare te intampina mii de carti, care asteapta sa fie rasfoite. Cititorii sunt invitati sa intre in dialog cu cartile aduse de BookLand şi cele mai mari edituri romaneşti, pentru ca la mall cartilor li se da o viata sociala.

Totodata targul reuneste titluri recent lansate, editii de colectie, carti specializate sau best-sellers in Europa intr-o oferta generala, care acopera toate domeniile de interes. In plus, in BookLand sunt adunate cele mai atractive discounturi de carte din Bucuresti.

La BookLand consumul cultural se rasplateste cu un cadou special. Iubitorii de carte care fac cumparaturi, fie ca achizitioneaza carti, muzica, jocuri sau filme de minimum 50 de lei pot participa la tombola organizata de BookLand si VreauBilet.ro si pot castiga cate o invitatie dubla la unul din concertele puse la bataie: fie Concert Engelbert Humperdinck – Sambata, 3 Decembrie 2011, fie Gala Craciun Vienez, Edvin Marton – Joi, 22 Decembrie 2011. Tragerile la sorti se fac in serile de sambata si duminica, chiar la mall.

O vizita pe www.book-land.ro in perioada targului vine la pachet cu o surpriza placuta: cei care vor sa descopere atmosfera targului din mall isi pot genera singuri de pe site-ul targului un cupon de reducere 10%, pe care sa-l foloseasca la targ. Asta daca nu l-au primit deja in cutiuta postala.

Orarul de vizitare al targului: de marti, 22 noiembrie, pana duminica, 27 noiembrie,  intre orele 10:00 – 22:00.

Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE