Care sunt ciocolatele cu cele mai multe E-uri

Text
Alexandra Badita
Sursa
DcNews.ro
Foto
Shutterstock
Ciocolatele de pe rafturile supermarketurilor contin E-uri in proportii care difera de la o marca la alta. Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania a studiat piata acestor produse.
ciocolata.jpg

In urma studiului, ciocolata Novatini cu capsuni si Poiana cu crema de visine sunt cele mai periculoase, avand in continut 8 substante chimice, potrivit DcNews. Cu 7 E-uri, in clasamentul dulciurilor periculoase, gasim doua sortimente Primola, Fresh Cherry si Fresh Lemon. Ciocolata Africana contine 6 E-uri in sortimentul cu crema de capsune si crema de rom, la fel ca Novatini cu cappucino si Poiana cu frisca si capsune.

Cele mai putine E-uri, conform studiului ANPCPPSR, se afla in sortimentele Heidi, care au doar E322, in timp ce Anidor Intense amaruie 80% cacao si Charme Noir amaruie70% cacao nu au in compozitie nicio astfel de substanta.

Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE