Carnaciori cu legume la tigaie

Speli ardeii, le scoti samburii si ii tai in bucati medii. Cureti si maruntesti cepele, in timp ce usturoiul, odata curatat, il lasi intreg. Speli rosiile.

Incingi uleiul si prajesti cepele in el. Pui ardeii si lasi la foc mic circa 10 minute. Amesteci mereu.

Adaugi usturoiul si torni deasupra zeama si apa, lasi un pic sa dea in clocot, apoi pui sosul de tomate si rosiile.

Adaugi sare, mult piper si zahar, lasi sa fiarba la foc mic in jur de 5 minute, dupa care pui carnaciorii si mai lasi inca 5 minute.

Se servesc cu paine proaspata, crocanta.

Revista FEMEIA.

Poza principala

carnaciori_cu_legume_la_tigaie_400.jpg

8 carnaciori cruzi
cate un ardei galben, rosu si verde
o ceapa alba
2 catei de usturoi
250 ml zeama de carne
100 ml apa
2 linguri cu sos de tomate
250 g rosii-cherry
2 linguri cu ulei de floarea-soarelui
sare, piper macinat
o lingurita cu zahar

Un fel de mancare spornic si usor de preparat, care poate fi servit atat cald, cat si rece.
Numar de portii
4
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE