Uncategorized

Cârnăciori cu linte

1.Spală bine lintea și pune-o la fiert în apă cu o ceapă, morcovii, țelina și rădăcina de pătrunjel. Pune toate legumele întregi.

2.Separat, taie ceapa julien și călește-o în ulei. Adaugă lintea bine fiartă și ceșcuța cu vin alb sec. Potrivește gustul de sare și mai lasă pe foc câteva minute. La final, aromatizează cu pătrunjelul tocat.

3.Separat, răsucește cârnații, înfige-i pe bețe de frigăruie și rumenește-i într-o tigaie. Servește-i cu lintea bine scăzută.

Rulada de carnati si cartofi

Supa de linte

foto: Photoland/Photocuisine

Poza principala

carnaciori_cu_linte_mica.jpg

4 cârnați proaspeți
200 g linte
3 cepe roșii
2 morcovi
1 țelină
1 ceșcuță cu vin alb sec
1 rădăcină de pătrunjel
pătrunjel
ulei
sare

Sănătoasă și plină de vitamine, lintea poate fi alegerea perfectă pentru o masa gustoasa mai ales daca alaturi pui si niste carnaciori suculenti.
Numar de portii
4
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE