Carnati cu anghinare gratinate

Preincalziti cuptorul la 225°. Decojiti cartoful si anghinarele si feliati-le fin. Puneti feliile intr-o tigaie, adaugati laptele si cubul de vegeta. Lasati sa fiarba timp de 1-2 minute. Adaugati usturoiul pisat.

Turnati toata compozitia intr-o tava. Presarati branza pe deasupra. Coaceti totul in centrul cuptorului pentru aproximativ 30 de minute. Serviti cu carnati calzi si salata.

Poza principala

h_01035978mica.jpg

1 cartof
2 anghinare
100 ml lapte semi-degresat
1 cub de vegeta
1 capatana usturoi
2 linguri branza rasa degresata, maxim 17%

A SE SERVI CU: 100 g frankfurter degresat, prajit in ½ lingura de ulei, salata verde

O mancare gratinata delicioasa si usoara ce devine cremoasa daca fierbeti anghinarele in lapte inainte de a le pune in tava si a le coace.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE