Carnati cu vin

PASUL 1 Spala carnea, curat-o de pielite, tai-o cubulete si da-o prin masina de tocat. Macina bine toate mirodeniile, adauga-le peste carne.

PASUL 2 Potriveste de sare, adauga vinul, usturoiul pisat fin si framanta bine compozitia. Adauga si slaninuta tocata din cutit.

PASUL 3 Umple matele cu aceasta compozitie, rasucindu-le din loc in loc, cam la 10-15 cm.

PASUL 4 Dupa ce ai format toti carnatii, pune-i la zvantat pe sfoara, la aer, cam o zi, apoi lasa-i la uscat la rece, in camara sau pivnita. Serveste acesti carnati alaturi de un paharel cu vin.

Drob de porc

Iahnie de fasole cu rozmarin

Revista BUCATARIA DE AZI

Poza principala

carnati_cu_vin400.jpg

mate de oaie
1,5 kg carne grasa de porc
1,5 kg carne de vita
1 pahar cu vin rosu sec
2 capatani de usturoi
100 g slaninuta
1 lingurita cu coriandru uscat
1 lingurita cu boia de ardei iute 
1 lingurita cu boia dulce
1 lingurita cu cimbru
1 lingurita cu ienibahar
1 lingurita cu boabe de mustar
sare

O delicatesa de carnati cu vin, intotdeauna pentru nostalgicii meselor bogate in calorii.
Numar de portii
10-15
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE