Carnati prajiti cu sos de legume si busuioc proaspat

Speli dovleceii, le tai capetele, ii feliezi pe lungime, apoi ii maruntesti cat poti de mult. Speli vanata si faci acelasi lucru cu ea. Speli ardeiul, ii scoti samburii si il tai in bucati mici.

Cureti si tai usturoiul si ceapa, scoti samburii din chili si il tai. Incingi patru linguri cu ulei de masline intr-o tigaie si prajesti scurt usturoiul, chili si ceapa.

Adaugi toate legumele si lasi la temperatura medie pana cand devin moi (in special, bucatile de vanata). Amesteci mereu.

Scurgi rosiile, le tai felii, le pui peste legume, amesteci si le mai lasi impreuna pe foc, dupa care dregi cu sare, piper si o lingurita cu zahar.

Tai painicile si le prajesti pe ambele parti. Despici carnatii si ii prajesti pe grill sau in tigaie, in ulei. Ii servesti presarati din plin cu frunze de busuioc.

Revista FEMEIA.

Poza principala

carnati_prajiti_cu_sos_de_legume_si_busuioc_proaspat_400.jpg

4 carnati prajiti
2 dovlecei de marime medie
o vanata mica
6 rosii uscate in ulei
un ardei galben
un chili rosu mic
2 catei de usturoi
o ceapa mica alba
zahar, sare, piper macinat
o legatura de busuioc proaspat
ulei de masline rece
4 baghete

O gustare care inlocuieste cu brio clasicii hot-dogs si ne si vitaminizeaza cu ajutorul legumelor.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE