Carne de porc rumenita cu salsa de varza

Incalziti cuptorul la 200 de grade.

Crestati burta de porc in 4 locuri. Impanati-o cu usturoiul. Crestati apoi putin burta pe partea superioara si puneti-o intr-o tava. Turnati ulei si potriviti bine de sare si piper. Coaceti pentru 30 de minute, micsorati apoi temperatura la 180 de grade, apoi mai coaceti pentru inca 20 de minute sau pana cand friptura este rumenita complet.

Pentru salsa:

Taiati marul pe jumatate si indepartati cotorul. Taiati-l apoi feliute subtiri. Amestecati marul cu varza, ceapa, ardei iute, zeama de lamaie si otet. Potriviti de sare si piper si amestecati.

Scoateti carnea din cuptor si lasati-o 5 minute sa se raceasca. Taiati-o felii si serviti-o calda cu salsa de varza.

Poza principala

h_01335285_mica.jpg

1 bucata burta de porc
4 catei de usturoi
30 ml ulei de masline
Sare si piper negru
1 mar verde
100 g varza alba, taiata
1 ceapa mica, tocata
1 ardei iute, tocat
15 ml zeama de lamaie
15 ml otet de vin

Pentru a va asigura ca partea grasa a carnii este rumenita si crocanta, trebuie sa presarati pe deasupra indeajuns de multa sare.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Admin

Comentarii

Click aici pentru a comenta

  • PAI DE CAND ARE BURTA DE PORC OASE??????????Citeste cineva ce se pune aici ?mi-am facut si cont numai sa pot comenta, macar apoi sa vad cat de interesant este dar asa prostie nici un strain nu poate scrie hai sa nu aberam………

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE