Carne de vită cu sos de stridii

Amestecă sosul de soia, sosul de stridii, vinul alb, un praf de piper și zahărul brun. Pune în marinată carnea tăiată în bucăţi și lasă la rece minimum o oră. Separat, încinge uleiul. Adaugă usturoiul tocat mărunt și ghimbirul. Amestecă ușor un minut, pune carnea cu tot cu marinată și lasă pe foc să se pătrundă carnea. Servește carnea pe pat de orez fiert, alături de fâșii de ardei copţi și bucheţele de broccoli opărite separat în apă cu sare.

Poza principala

carne_de_vita_cu_stridii_mica.jpg

500 g muşchi de vită
1 cană orez
4 ardei copţi
4 căței de usturoi
1 broccoli
1 linguriță cu ghimbir ras
4 linguri cu ulei
6 linguri cu sos de soia
2 linguriţe cu vin de orez
6 linguri cu sos de stridii
2 linguriţe cu zahăr brun
piper alb
sare

Un preparat delicios numai bun de impresionat musafirii.
Numar de portii
4
Calorii
385
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE