Carnea roşie, cu măsură

Sursa
Revista Femeia De Azi
Foto
Fotolia
Carnea de porc, vită și cea de miel sunt responsabile de creşterea colesterolului.
64_fotolia_23862105_subscription_xxl2.jpg

Tot ele se fac vinovate de apariţia bolilor de inimă, a obezităţii, diabetului şi a diferitelor tipuri de cancer. Însă dacă nu exagerezi, nu-ţi face nici un rău!

Ca să poţi slăbi
Carnea roşie face parte din categoria alimentelor de consumat cu moderaţie dacă intenționăm să beneficiem de calităţile sale. Astfel, chiar şi atunci când suntem la dietă, este indicat să mâncăm cel mult o dată pe săptămână 100-150 g de carne de porc, vită sau miel.

Garnituri potrivite cărnii roşii
Carnea roşie se digeră greu – așadar, vom acorda atenţie modului de asociere a preparatelor. Nu este recomandat consumul de carne cu garnitură de cartofi prăjiţi sau piure, ca să nu apară procesele de fermentaţie sau balonările. Așadar, garniturile potrivite pentru orice carne sunt orezul şi legumele fierte sau la grătar.

Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE