Deserturi Fructe Uncategorized

Portocale Bombay, rețeta Gordon Ramsey

Uite ce desert lejer poți face cu câteva portocale.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 4 portocale medii
  • 1 legătură coriandru
  • 1 legătură mentă
  • 150 g zahăr tos
  • semințele de la 1/2 rodie

Modalitate de preparare:

  1. Curăță portocalele, înlătură pielițele și taie-le rondele, apoi scoate sâmburii.
  2. Mixează fin coriandrul, menta și zahărul, împreună într-un blender sau într-un robot de bucătărie, până obții o pudră fină.
  3. Aranjează feliile de portocale pe farfurii individuale pentru servit și stropește-le cu zahăr aromat cu ierburi.
  4. Presară semințele de rodie deasupra și servește.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments



Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE