Cartofi copţi cu brânzeturi

1.Freacă smântâna cu brânza de vaci trecută printr-o sită. Adaugă telemeaua zdrobită, ceapa tocată, ardeiul gras și șunca tăiată cubuleţe.
 
2.Potrivește gustul de sare și aromatizează cu puţină verdeaţă. Coace cartofii la cuptor.
 
3.Crestează-i ușor și servește-i imediat, cu amestecul de brânzeturi și câteva măsline.

Poza principala

cartofi_copti_cu_branzeturi_mica.jpg

4 cartofi măricei
3 linguri cu smântână
150 g brânză de vaci
100 g șuncă de Praga
1 ceapă mică
1 ardei gras
pătrunjel
6 măsline
sare

Cand vrei ceva consistent, dar fara carne, alege reteta de cartofi copti cu branzeturi, gustoasa si apetisanta.
Calorii
1
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE