Uncategorized

Cartofi cu bacon și broccoli

1. Pentru crème fraîche, amestecă smântâna cu laptele bătut, lasă 6-8 ore la temperatura camerei, apoi minimum 24 de ore la rece.

2. Fierbe în apă cu sare câteva buchețele de broccoli, dar să rămână crocante. Scurge-le și rupe-le în bucăți mai mici. Fierbe cartofii în coajă în apă cu sare. Taie baconul în cubulețe și rumenește-l într-o tigaie fără ulei.

3. Taie cartofii pe lungime, scobește miezul cât să nu-i sfărâmi. Pune miezul în smântâna maturată. Amestecă, sărează și piperează. Umple cartofii cu amestecul de smântână, presară deasupra bacon și broccoli. Serveste acest preparat din cartofi cu bacon si broccoli cat sunt fierbinti.

 

Cartofi copţi umpluţi

Poza principala

cartofi_mici.jpg

8 cartofi

200 g bacon

240 ml creme fraiche

broccoli

sare

piper

    

Pentru creme fraiche (smantana maturata)

240 ml smântână dulce

1 lingură cu lapte bătut

 

Salată de cartofi cu ton

Cartofi cu bacon și broccoli, o alegere gustoasa pentru o cina in familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE