Cartofi frantuzesti ecologici cu maioneza

Indicatii

Se aseaza intr-o tava feliile de cartofi strecurand rondelele fine de ceapa printre ele. Separat, topiti untul si se presarati faina pana se omogenizeaza.
Se adaugă treptat bulion,maioneza, sare şi piper si se amestecă timp de 2 minute sau pana ce se topesc. Sosul obtinut se toarna peste cartofi. Se presara cu boia de ardei. Se acopera si se coace timp de 2 ore sau pana cand se inmoaie cartofii.
Se presara din belsug patrunjel deasupra.

5 cartofi mari, decojiti şi tăiati în felii subţiri
3 / 4 ceasca de ceapa tocata
1 lingura de bulion
3 linguri de unt
1 / 4 ceasca faina
1cana jumatate de supa de pui
2 linguri de maioneza
3 / 4 lingurita sare
1 / 8 lingurita piper
Boia de ardei
Cartofi savurosi si sanatosi
Numar de portii
2
Calorii
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE