Casa Capsa

“CASA CAPSA” este situata in centrul Bucurestiului istoric la intersectia strazilor Calea Victoriei si Edgar Quinet.

Dupa actiunile de restaurare “Casa Capsa” a reintrat in circuitul turistic ca un hotel de 5*, care ofera vizitatorilor cele mai bune servicii. Hotelul si-a pastrat vechiul farmec prin cele 3 etaje ale sale, candelabre si mobila somtuasa.

“CASA CAPSA” are suportul logistic si facilitati de organizare si coordonare a unor evenimente importante: congrese, expozitii etc. 

„CASA CAPSA” este marca inregistrata la OSIM. Ofera servicii complete in urmatoarele domenii: Banchete si Catering; Congrese, Conferinte, Simpozioane si Seminarii. Pentru aceasta, va stau la dispozitie una dintre cele 4 superelegante saloane ale Restaurantului sau unul dintre luxoasele si elegantele Sali de Conferinta (Blue Saloon), avand o capacitate de 40-90 locuri.

“CASA CAPSA” a reprezentat cea mai buna cofetarie din Europa. Inainte, dulciurile erau din Orient: sarailii, cataifuri, baclavale, serbeturi. In a doua jumatate a secolului al XIX-lea au aparut limonada, prajiturile fine, bomboanele si ciocolata, adesea importate de la Paris. “CASA CAPSA” a devenit faimoasa in toata Europa pentru ciocolata sa fina. In prezent, toate prajiturile sunt facute din ingrediente naturale, cu un gust special, conform cu retetele originare.

Poza principala

capsa.jpg

Adresa
Calea Victoriei, nr. 36, sector 1
Telefon
021.313.59.99

Hotelul si restaurantul Casa Capsa va pun la dispozitie si sali de conferinte, congrese, expozitii, seminarii, dar si pentru evenimente private de maximum 160 de persoane.

Website
www.capsa.ro
Facebook Comments

cmanager

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE