Concursuri Uncategorized

Castiga un frigider si 4 cuptoare cu microunde Whirlpool!

A sosit vremea unui nou concurs pe eCuisine! De data aceasta, puteti castiga un frigider si 4 cuptoare cu microunde de la Whirlpool. Iata ce trebuie sa faceti!
ec_tweet_facebook.png

CONCURSUL S-A INCHEIAT!

Iata castigatorii:

Cuptor cu microunde

alina 1983 – Alina Elena Cojoc

anca_0805 – Anca Marcu

calinca67 – Mirela Dumitru

marimba – Maria Popa

Frigider

aiecsi – Alexandra Catinean

Mecanismul este foarte simplu! Descopera retetele extraordinare de pe eCuisine.ro, alege-le pe cele care iti plac cel mai mult si impartaseste-le tuturor prietenilor tai de pe Facebook si Twitter, folosind butoanele de „Share”, respectiv „Tweet” din dreptul fiecarei retete (vezi imaginea din stanga).  Share-ul trebuie facut pe Wall-ul tau de Facebook sau in contul tau de Twitter, nu pe Wall-ul/in Contul eCuisine!

IMPORTANT!

– Trebuie sa ai cont pe Facebook sau Twitter pentru a putea folosi butoanele de „Share”, respectiv „Tweet” din dreptul fiecarei retete. In cazul in care nu ai cont pe una din aceste retele de socializare, nu vei putea participa la concurs.

– Trebuie sa fii logat pentru a participa la concurs. Daca nu ai cont, iti poti crea unui aici sau te poti loga cu unul din conturile tale de pe retelele de socializare sau alte siteuri AICI.

In cazul in care folosesti butoanele de „Share”, respectiv „Tweet” din dreptul fiecarei retete fara sa ai cont sau sa fii logat pe eCuisine.ro, nu vei intra in tragerea la sorti.

– Vor fi acordate 5 premii prin tragere la sorti dintre toate persoanele care au impartasit retete pe Facebook si Twitter, folosind butoanele de „Share”, respectiv „Tweet” din dreptul fiecarei retete.

– Premiile sunt in valoare totala de 2.619 lei si sunt oferite de Whirlpool.

– Inainte de a participa la concurs, citeste regulamentul.

Perioada concurs: 1 iulie – 31 iulie 2011.

– Castigatorii vor fi anuntati pana pe data de 15 august 2011.

SUCCES!

Facebook Comments

Admin

Comentarii

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE