Castraveti in otet crocanti

Castraveciorii se spala, se taie felii si se asaza in borcane mici. Se pun deasupra frunze de telina, 12 foaie de dafin, flori de marar, 3-4 boabe de piper, boabe de hrean.

Otetul, apa, zaharul si pliculetul de fix se pun intr-o oala si se fierb impreuna, iar compozitia fierbinte se toarna peste castraveti, apoi se sigileaza. Dupa racire, borcanele cu castraveti muraturi in otet se pastreaza la loc racoros.

Mancare de castraveti murati

Sursa: Revista FEMEIA.

Poza principala

shutterstock_34415794_mica.jpg

3 kg castraveti cornison,
1 radacina de hrean,
300 ml otet 9°,
1 l apa,
2 linguri de zahar,
piper boabe,
flori de marar,
frunze de telina,
foi de dafin,
boabe de mustar,
1 plic fix Dulce-acrisor

Nu stiti cum de castravetii din comert sunt intotdeauna crocanti si buni? Acum puteti sa ii preparati si voi in acelasi mod acesti castraveti in otet.
Numar de portii
6-8 borcane
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE