Ce alimente sunt recomandate în timpul iernii

Sursa
RTV NET
Foto
shutterstock
Pentru a trece cu brio peste iarnă şi a scăpa de răceală şi gripă este nevoie să consumăm anumite alimente care au rolul de a ne întări sistemul imunitar.
alimente.jpg

Pentru a trece cu brio peste iarnă şi a scăpa de răceală şi gripă este nevoie să consumăm anumite alimente care au rolul de a ne întări sistemul imunitar. ROMÂNIATV.NET 

vă vine în ajutor şi vă prezintă câteva alimente care sunt recomandate în sezonul rece.

 

O alimentaţie sănătoasă şi un stil de viaţă echilibrat ne ajută să depăşim cu bine sezonul rece şi să nu răcim.

 

Citeşte şi De ce sunt atât de importante vitaminele FERICIRII 

 

Ce alimente este bine să consumăm în sezonul rece

 

Pentru a întări sistemul imunitar este nevoie să consumăm vitamina C (această vitamină se găseşte în citrice, kiwi, ardei gras, ardei iute, cimbru, pătrunjel, broccoli, conopidă, varză de Bruxelles, verdeţuri, roşii, coacăze negre) şi vitamina A (această vitamină se găseşte în ouă, lapte, ton, ficat, boia de ardei, ardei roşu, cartofi dulci, morcovi, legume cu frunze închise la culoare, dovleac, salată verde, caise uscate, unt).

 

SFATURI utile şi eficiente: Cum îţi îngrijeşti pielea şi părul în sezonul rece

 

Ca să treacă cu bine peste iarnă, organismul are nevoie şi de minerale (zinc – fructe de mare, scoici, sardine, seminţe de dovleac, seminţe de floarea-soarelui, ovăz, pâine, nuci, ghimbirul; seleniu – nuci, pâine, peşte, carne, ouă).

 

Descoperă alimentele care te ajută să ţii departe răceala pe RomâniaTV.NET. 

 

Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE