Ceafă cu glazură de muștar

1.Taie tarhonul și pătrunjelul cât mai mărunt și amestecă-le cu muștarul și un praf de sare și piper.
 
2.Unge carnea cu puţin ulei și sosul de muștar. Așaz-o într-o tavă și stropește-o cu ulei și o ceșcuţă cu apă. Lasă la cuptor aproximativ o oră. Din când în când, stropește-o cu sosul din tavă. Dacă sosul scade prea mult, adaugă puţină apă.
 
3.Separat, taie ceapa mărunt și călește-o în ulei. Adaugă morcovul și, după câteva minute, ardeiul copt și tocat. Stinge cu sosul de roșii și pune câteva rondele de ardei iute. Lasă pe foc să se lege bine sosul. La final, aromatizează cu puţin pătrunjel tocat.
 
SFAT! ÎNŢEAPĂ DIN LOC ÎN LOC BUCATA DE CARNE ȘI BAGĂ CĂŢEII DE USTUROI TĂIAŢI PE JUMĂTATE ȘI CRENGUŢE DE ROZ MARIN. E MULT MAI DELICIOS ȘI AROMAT!

Poza principala

ceafa_cu_glazura_de_mustar_mica.jpg

    1,5 kg ceafă de porc
    1 legătură de pătrunjel
    5 linguri cu muştar
    tarhon
    ulei
    sare
    piper
Pentru sos
    2 cepe
    1 morcov
    500 ml sos de roşii
    2 ardei copţi
    1 ardei iute

Rețeta de ceafă cu glazură de muștar este una extrem de delicioasă și aromată, care-i va încânta pe meseni.
Numar de portii
8
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE