Ceai picant

1.Curăță lămâia de coajă și stoarce zeama fructului.  Amestecă sucul de mere cu apa și o lingură cu zeamă de lămâie. Pune pe foc.

2.Adaugă scorțișoara, boabele de cardamom, anasonul, cuișoarele și coaja de lămâie. Lasă să ajungă la temperatura de fierbere.

3.Când clocotește redu flacăra, acoperă și lasă 10 minute pe foc mic. Dă apoi deoparte, adaugă pliculețe de ceai și lasă încă 5 minute.

4.Adaugă miere după gust, portocala și cubulețele de mere. Toarnă în căni și servește imediat.

 

Ciocolată caldă cu frișcă

Poza principala

ceai_mic.jpg

1 lămâie

1 l suc de mere

500 ml apă

4 batoane de scorțișoară

1 lingură cu boabe de cardamom zdrobite

1 linguriță cu cuișoare

2 steluțe de anason

6 plicuri cu ceai negu

miere/sirop de arțar

1-2 mere tăiate cubulețe

1 portocală tăiată subțire

 

 

Ciocolata calda

Energizant și aromat, ceaiul picant îți trezește toate simțurile.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE