Ceapa murata in otet

Ceapa se curata, se spala, se zvanta si se pune in borcane. Ca sa intre mai bine in borcane, se preseaza usor pe fiecare bucata de ceapa.

Otetul, apa, zaharul, frunzele de busuioc si plicul de conservant se fierb, iar lichidul fierbinte se toarna peste ceapa din borcane. Se inchid bine borcanele si se depoziteaza la loc racoros si intunecos.

Castraveti in otet crocanti

Rosii marinate

Sursa: Revista FEMEIA.

Poza principala

ceapa_murata_mica.jpg

4 kg ceapa mica,
1 l otet alb 9°,
500 ml apa,
100 g zahar,
frunze de busuioc,
1 plic de conservant dulce-acrisor

Cautati o reteta de muraturi mai speciala? Iata una dintre ele cu ceapa.
Numar de portii
6-8 borcane
Facebook Comments



cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE