Ceapă roșie cu salată de linte

1. Scurge lintea. Rumenește baconul tăiat în fâșii, adaugă lintea, roșiile cubulețe, țelina apio tăiată mărunt.

2. Lasă pe foc cinci minute, apoi dă deoparte. Sărează și piperează după gust.

3. Între timp, curăță cepele roșii și opărește-le 2-3 minute în apă cu sare. Scoate-le miezul (pe care-l poți toca mărunt și adăuga în salata de linte) și umple-le cu amestecul de linte și legume.

4. Presară parmezan, pătrunjel verde tocat mărunt, stropește cu puțin ulei și dă tava cu cepele umplute la cuptorul încins pentru câteva minute. Servește ceapa rosie cu salata de linte imediat.

 

Ceapa umpluta

Poza principala

ceapa_rosie_mica.jpg

1 cutie cu linte (în apă)

4 buc. ceapa rosie

150 g bacon

1-2 roşii

1 fir de ţelină apio

pătrunjel

parmezan

sare

piper

ulei

 

Ceapa umpluta cu pui

O combinatie neasteptata de ingrediente cu ceapa rosie si salata de linte, dar foarte gustoasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE