Ceapa umpluta

1. Curata cepele, taie-le putin in partea de jos ca sa se aseze bine in tava, scobeste-le si lasa-le cam 2-3 foi. Toaca marunt miezul de ceapa si caleste-l in ulei. Adauga carnea si lasa pe foc sa se inabuse bine.

2. Pune ciupercile taiate felii si condimenteaza cu rozmarin, sare si piper. Lasa-le sa se racoreasca, apoi toarna oul batut cu smantana.

3. Cu acest amestec, umple cepele, oparite separat, dar nu mai mult de cinci minute. Asaza-le intr-o tava si infasoara fiecare ceapa in cate o felie de bacon.

4. Stropeste-le cu supa si vin. Lasa-le la cuptor 30 de minute. Spre final, pune pe fiecare ceapa cate un cubulet de unt si presara frunzulite de rozmarin.

Poza principala

ceapa_umpluta_400.jpg

4-6 cepe mijlocii
400 carne tocata de pui
150 g ciuperci
1 lingura cu unt
200 g bacon
2 linguri cu smantana
1 ou
50 ml vin alb sec
50 ml zeama de pui
1 crenguta de rozmarin
ulei, sare, piper

In trecut, rozmarinul era folosit pentru tratarea afectiunilor stomacului si a migrenelor.
Numar de portii
6
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE