Cele mai bune locuri de mancat din lume

Text
eCuisine
Sursa
Epicurious
Foto
www.concierge.com
Conde Nast Traveler a elaborat Lista de Aur a hotelurilor si statiunilor de top pe 2011, care reuneste cele mai bine notate locatii.
montecarlohoteldeparis.jpg

Iata cateva dintre restaurantele de vis din Lista de Aur.

Proof on Main, restaurantul cu specific sudic al 21C Museum Hotel din Louisville, Kentucky, ofera o selectie de coniacuri din Kentucky create doar pentru clientii acestui hotel.

Meniul de la Mount Burgess Dining Room din Emerald Lake Lodge in British Columbia include „Rocky Mountain Game Platter” pentru doua persoane, cu elan, bizon si caprioara.

Meniul lui Alain Ducasse de la Le Louis XV este, de asemenea, de pus pe lista de dorinte, acesta ridicandu-se la nivelul legendarei opulente a Hotel de Paris din Monte Carlo.

Tot printre locurile de vis unde se mananca regeste se numara Peninsula House al carui restaurant de pe plaja cu meniul bogat in fructe de mare este o incantare, noteaza cei de la Epicurious. Si decorul contribuie: nisip fin din Caraibe si constructie in  stilul secolului al XVIII-lea.

Unul dintre doar cele trei hoteluri de pe lista care au obtinut scorul perfect de 100 de puncte este Le Franschhoek Hotel din Africa de Sud. Restaurantul sau, La Pavilion, este uimitor, noteaza cei de la Epicurious.

Tot 100 de puncte a obtinut si Huka Lodge din Noua Zeelanda pentru mancare, servicii, design si camere.

Asadar, iata o sursa de inspiratie pentru alegerea hotelului ideal unde gasiti mancare memorabila pentru urmatoarea vacanta.

Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE