Cele mai importante minerale pentru frumuseţe. Află ce alimente trebuie să consumi

Sursa
RomaniaLibera.ro
Există o legătură puternică între alimentaţie şi frumuseţe – prin simpla schimbare a alimentelor pe care le consumaţi, puteţi schimba radical felul în care arătaţi şi vă simţiţi.
rucola_mica.jpg

Alegeţi alimente care conţin multe minerale şi nu o să mai fie nevoie să vă încărcaţi faţa cu strat după strat de farduri pentru a ascunde tenul cu probleme sau să vă chinuiţi să trageţi fermorarul la blugii cei mai largi pe care îi aveţi în şifonier pentru a vă acoperi burta”, spune nutriţionista Kimberly Snyder în cartea „Frumuseţe prin detoxifiere”.

Cele mai importante minerale pentru sănătate şi frumuseţe sunt magneziul, fierul, potasiul, siliconul şi zincul.

Citește articolul de pe romanialibera.ro pentru a afla ce alimente trebuie să consumaţi pentru a vă asigura doza zilnică de minerale

Siliconul este un mineral foarte bun pentru fineţea şi frumuseţea pielii. Acesta poate întări unghiile şi părul şi reduce ridurile, sporind vitalitatea şi flexibilitatea pielii. 

Zincul ajută la sănătatea, strălucirea şi fineţea pielii, prevenind formarea ridurilor,  a vergeturilor, a  petelor pigmentare cauzate de expunerea la radiaţii şi poluare.

Fierul stimulează circulaţia sănătoasă a sângelui care îi dă pielii o strălucire frumoasă şi atrăgătoare.

Potasiul este un mineral esenţial pentru echilibrul organismului şi frumuseţe. Acesta ajută la detoxifierea celulară şi eliminarea deşeurilor, reglând transferul nutrienţilor către celulele pielii.

Magneziul contribuie, de asemenea, la procesul de detoxifiere a organismului, astfel încât pielea să emane din interior o strălucire sănătoasă: tenul devine mai luminos, părul mai mătăsos, iar corpul mai tonifiat.

Citește pe romanialibera.ro si Eveniment istoric: A fost efectuat transplantul de celule stem cu numărul 1 milion 

Facebook Comments

samira.stefan

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE