Cele mai periculoase alimente de post. Ce boli rişti dacă le consumi

Sursa
RomaniaTV.NET
Foto
© pat_hastings – Fotolia.com
A inceput Postul Pastelui, iar magazinele sunt pline de alimente „de post” gata sa fie cumparate de catre credinciosi.
fotolia_53660405_subscription_xxl.jpgc_pat_hastings_-_fotolia.com_.jpg

Putini sunt insa cei care stiu faptul ca aceste alimente sunt extrem de periculoase.

 

Postul Pastelui coincide cu venirea primaverii, astfel ca ar trebui sa profitam din plin de legume si verdeturi si sa evitam alimentele pe care scrie ca sunt de post. Este vorba in special de salamul de post, branza de post sau prajiturile care au crame vegetale.

 

REŢETA ZILEI de post: Salată de cartofi cu ceapă şi maioneză

 

 

Potrivit specialistilor in nutritie, alimentele care imita carnea sau branza contin foarte multi aditivi extrem de periculosi pentru sanatate.

 

Dr. Mencinicopschi: Unele substanţe din alimentele de post ne pot face rău. Vezi ce să eviţi

 

 

Totodata, au un indice glicemic foarte ridicat, iar bolile pe care le riscam sunt numeroase, cum este, de pilda, obezitatea sau diabetul.

 

Citeste mai mult pe RomaniaTV.NET

 

 

Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE