cestini al salmone e nasello speziato

Fierbem merluciul pret de 6′ de la primul clocot,racim si-l tocam marunt,tocam marunt si somonul afumat si amestecam cu crema de branza.In final adaugam oul si frunzele de ceapa ciorii si amestecam.Ungem cu ulei patru forme de timballo sau muffin de dimensiuni potrivite si asezam in fiecare cate o felie de paine cu care captusim forma apoi adaugam crema de branza si peste .Dam la cuptorul incins la 180° pret de 20′.Servim cald cu lamaie si garnitura de cartofi natur sau legume.
100g somon afumat
100g file de merluciu(congelat)
150g crema de branza
un ou
ceapa ciorii(erba cipollina) dupa gust
4 felii de paine integrala pt toast
Aperitiv indraznet si gustos,grazie combinatiei de crema de branza si peste!
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE