Ceviche de somon cu citrice si capsune

Amestecati sucurile de citrice cu ardeiul intr-un bol mare. Taiati somonul in 18 felii groase de 1cm. Puneti somonul in suc si lasati la marinat timp de o ora.

Adaugati fasolea intr-o oala cu apa care fierbe si lasati la fiert timp de 2-3 minute, apoi scurgeti si clatiti sub jet de apa rece. Stropiti-o apoi cu o lingura de ulei de masline.

Aranjati somonul scurs de marinata pe farfurii, apoi puneti fasolea si feliile de capsune.

Amestecati 3 linguri din sosul pentru marinata cu restul de ulei de masline. Adaugati arpagicul si zaharul pentru a indulci sosul.

Puneti sosul peste somon si fasolea verde. Garnisiti cu mazare si ierburi.

Poza principala

rexfeatures_1232298g_mica.jpg

sucul de la 1 lamaie, 2 limes si 2 portocale
1 ardei iute, fara seminte si tocat fin
500g file de somon, intr-o bucata
300g fasole verde
4 linguri ulei de masline
18 capsune mici, taiate feliute
sare si piper negru proaspat macinat
1 lingura arpagic, tocat fin
putin zahar
mazare pentru a garnisi

Denumirea de „ceviche” vine din America Centrala si de Sud si desemneaza un preparat din peste, crustacee sau fructe de mare, marinat in suc de citrice si servit crud.
Numar de portii
6
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE