Ceviche de somon

1. Turnati sucurile de citrice intr-un vas. Taiati pestele in 16 bucati si marinati-le in suc pentru 4-6 ore, acoperind vasul.

2. Taiati chimenul dulce in felii subtiri si pastaile in bucati un pic mai mari. Puneti-le la marinat impreuna cu pestele, adaugand si o lingura de ulei de masline pentru a impiedica chimenul sa se oxideze. Aranjati legumele crude pe farfurii, impreuna cu somonul. Adaugati untisorul.

3. Luati 5 linguri din marinata si amestecati cu 2 linguri de ulei de maslne pentru a crea dressing-ul. Tunati-l peste ceviche si presarati frunze de marar. Serviti cu extra dressing alaturi.

Poza principala

rexfeatures_715817d_mica.jpg

sucul unei portocale
sucul a 2 lamai
sucul a 2 lime
500g file de somon
1 capatana de chimen dulce, curatat
100 g de pastai de mazare dulce
3 linguri de ulei de masline extravirgin
2 maini de untisor, cu radacinile taiate
cateva crengute de marar

Denumirea de „ceviche” vine din America Centrala si de Sud si desemneaza un preparat din peste, crustacee sau fructe de mare, marinat in suc de citrice si servit crud.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE