Uncategorized

Chec aperitiv cu legume

1. Curăță morcovii, taie-i în felii potrivit de goase și opărește-i în apă cu sare. Separat, opărește și fasolea verde. Îndepărtează cotorul și semințele de la ardeiul copt și taie-l în fâșii.

2. Așază fâșiile de ardei într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt. Pune deasupra feiile de morcovii și fasolea verde scursă bine.

3. Separat cerne făina, adaugă drojdia și puțină sare și piper. Fă în mijloc o adâncitură și adaugă ouăle bătute, uleiul și smântâna pentru gătit. Amestecă energic toate aceste ingrediente. Compoziția astfel obținută toarn-o peste legumele din formă. 

4. Lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 40 de minute. Scoate checul din formă după ce s-a răcorit. Îndepărtează hârtia de copt și taie în felii potrivit de groase.

 

Chec aperitiv cu dovlecei şi brânză de capră

Poza principala

chec_mic.jpg

6 morcovi

250 g fasole verde

3 ardei copți

150 g făină

1 pliculeț cu drojdie

3 ouă 

100 ml ulei de măsline

100 ml smântână pentru gătit

sare

piper

 

Chec aperitiv cu suc de roşii

Un antreu simplu și ușor de pregătit, numai bun pentru un mic dejun copios.
Numar de portii
6
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE